Beoordelingen van De Nijl Maarssen

Recente recensies van De Nijl Maarssen

4 sterren na 68 reviews

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten goed warm. Bezorging op tijd.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De producten hadden wel wat warmer afgeleverd mogen worden. Nu moesten we met de magnetron en airfryer het eten toch nog verder opwarmen. maar uiteindelijk was het prima sen smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een turkse pizza besteld met vlees en het vlees was helemaal uitgedroogd en erg zout. De groente moest ik zoeken. Was gewoon erg slecht en dit is niet de eerste keer. Mijn man had een shoarma schotel en het vlees was ook taai. De kwaliteit is dan ook erg slecht en zijn zijn nu echt ons kwijt als klant

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een half uur later dan gepland. De pizza's waren lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, de bezorging iets te laat, maar dat was geen probleem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd en het eten was heerlijk. Klein minpuntje was dat de sausjes ontbraken. Volgende keer beter.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1ex besteld. Was keurig op tijd en alles goed warm. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en nog goed warm! Fijne zaak

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker dankjewel toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is jammer. Ben van de nijl anders gewend. Het eten was lauw. Broodje bij de biefstuk schotel lag te drijven in de champignonsaus. Die overigens meer op water leek dan saus. Zo dun. Hoop een volgende keer het beter te treffen

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk maar klantenservice verschrikkelijk onbeschoft word steeds erger! Waarom kan je opmerking schrijven bij bestelling als het toch niet word gelezen?!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bestelproces. Eten was er eerder dan aangegeven.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed alleen geen sausen bij de schotel en alleen sambal op de turkse pizza en durum helaas.... Bezorging netjes op tijd

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk en de bezorging super snel. Dit keer een half uur eerder, dan oorspronkelijk aangegeven. Ik was erg verrast!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gratis drankje ontbrak😉 Verder prima pizza's

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaakvolle pizza met volle vulling. Op de top van de canzone pizza de bultjes iets te zwart. Bestelling op de seconde af op de afgesproken tijd!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm en op tijd!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer een heerlijke pizza, nu een calzone. Weer top en vriendelijke service👍.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer geen extra saus gekregen terwijl het wel degelijk op de kassabon staat. Erg teleurstellend.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kom hier 2x per week! Echt heerlijk eten en supervriendelijke mensen!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s, mooi op afgesproken tijd. Zeker aan te bevelen👍

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een echte boordje shoarma verwacht met salade en garnituur erop, zoals men over de toonbank zou kopen en niet slechts een pitta broodje met alleen vlees. Ook wil ik meer keuze in de soort vlees hebben zoals lam en kalfs vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, dus warm en erg lekkere döner. Een aanrader.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas het verkeerde gekregen

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet geleverd wat besteld was. Bij melding de volgende dag weinig begrip, meteen in het defensief, had meteen moeten bellen. Jammer, jammer, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk. Maar we hadden twee Ayran besteld en die hadden ze niet meer/waren niet goed meer. Wat kan gebeuren natuurlijk, maar we hebben er wel voor betaald en dat geld niet terug gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker,zoals altijd😊

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd goed met afhalen. Het enige minpunt vandaag was dat ik gebeld werd om 18.27 uur en ik had besteld om 18.30 uur. Dat vind ik raar en erg ongeduldig.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect thanks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ingrediënten waren niet goed verdeeld over de pizza, maar lagen in het midden. De rand was hierdoor kaal en hard. De pizza smaakte ook erg flauw. In het verleden heb ik dezelfde pizza hier gegeten die perfect was. Dit keer helaas een tegenvaller.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwalititeit was weer super maar de pizza's hebben niet recht gelegen. Het beleg en kaas was naar 1 kant geschoven en van de pizza's af.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd,en het was echt ontzettend lekker, was nog goed warm, voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren helemaal tevreden.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, mooi op tijd en heerlijk op temperatuur. Zowel de shoarma als de turkse pizza.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's! We dachten alleen dat we bij elke pizza een drankje kregen. Het was maar één blikje.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, heerlijk op temperatuur en keurig op tijd.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker maar niet meer warm. Zo zonde! Keurig op de afgesproken tijd werd er aangebeld, en stond er één plastic zakje met eten. Leek mij wat weinig voor vier personen, en meer dan €40,-. Ik vroeg de bezorger of dit alles was, hij had geen idee "dit was alles wat hij meegekregen had". Duidelijk ontbreken de pizza's voor de kinderen. Bezorger belde de baas en "er was geen probleem, de rest werd alsnog gebracht." Geen probleem? Jawel! Waarom niet communiceren dat de helft ontbreekt, waarom wist de bezorger dit niet? Waarom moeten wij genoegen nemen met afgekoeld eten voor alles compleet is? Bij telefonisch contact ervaren wij weinig begrip van de eigenaar. Een foutje kan uiteraard gebeuren, maar los het aub volgende keer netjes op! Erg jammer, maar voor ons geen bestelling van de Nijl meer

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima verzorgt , netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza voor prima prijs :-)

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en het eten was goed

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het broodje gezond zag er niet uit als een broodje gezond en was ook zeker geen 4 euro waard. De Turkse pizza's waren erg lekker, maar net iets te pittig!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, prima eten 👍

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza s waren keurig op tijd. Zeer goed gevuld en erg smakelijk. De Nijl..echte aanrader.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en weer een heerlijke pizza shoarma!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was heerlijk

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen saus bij de spareribs en ze waren iets te vet

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, kapsalon ook goed op smaak alleen niet warm

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van spaghetti onvoldoende, weinig tot geen smaak, wisselt erg, ene keer lekker en dan weer niet. Keuze van ander shoarmavlees lijkt al een tijd geleden te zijn gemaakt, minder smaakvol, minder kruiden, voelt wat taaier en minder lekker.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk krokant, goed belegd en op tijd

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer lekker.....Het was alleen wel jammer dat mijn gratis cola er niet bij zat.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, heerlijk op temperatuur, niets op aan te merken.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en netjes geleverd

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en superlekker!

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De bezorging is uiteindelijk niet gekomen terwijl je nog wel kon bestellen en op de website staat dat bezorgen tot 22:45 is. Als ze dan geen nieuwe bestellingen aannemen moeten ze dat duidelijk op de website zetten

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, alleen jammer dat de doos van de pizza ingedeukt was en de gesmolten kaas aan de deksel bleef plakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het is super makkelijk om het af te halen, want het ligt gelijk klaar😃💪. Maar het was héél erg taai en hard en héél weinig vlees dit keer en dat vond ik dan weer heel erg jammer.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet op komen dagen met eten

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed, patat goed gebakken, porties goed en vriendelijke bezorger.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

22:14 bestelling geplaatst maar niets gehad na 23 uur niets meer te bereiken Dus ???

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating