Beoordelingen van De Nijl Maarssen

Recente recensies van De Nijl Maarssen

4 sterren na 43 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet geleverd wat besteld was. Bij melding de volgende dag weinig begrip, meteen in het defensief, had meteen moeten bellen. Jammer, jammer, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk. Maar we hadden twee Ayran besteld en die hadden ze niet meer/waren niet goed meer. Wat kan gebeuren natuurlijk, maar we hebben er wel voor betaald en dat geld niet terug gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker,zoals altijd😊

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd goed met afhalen. Het enige minpunt vandaag was dat ik gebeld werd om 18.27 uur en ik had besteld om 18.30 uur. Dat vind ik raar en erg ongeduldig.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect thanks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ingrediënten waren niet goed verdeeld over de pizza, maar lagen in het midden. De rand was hierdoor kaal en hard. De pizza smaakte ook erg flauw. In het verleden heb ik dezelfde pizza hier gegeten die perfect was. Dit keer helaas een tegenvaller.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwalititeit was weer super maar de pizza's hebben niet recht gelegen. Het beleg en kaas was naar 1 kant geschoven en van de pizza's af.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd,en het was echt ontzettend lekker, was nog goed warm, voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren helemaal tevreden.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, mooi op tijd en heerlijk op temperatuur. Zowel de shoarma als de turkse pizza.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's! We dachten alleen dat we bij elke pizza een drankje kregen. Het was maar één blikje.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, heerlijk op temperatuur en keurig op tijd.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker maar niet meer warm. Zo zonde! Keurig op de afgesproken tijd werd er aangebeld, en stond er één plastic zakje met eten. Leek mij wat weinig voor vier personen, en meer dan €40,-. Ik vroeg de bezorger of dit alles was, hij had geen idee "dit was alles wat hij meegekregen had". Duidelijk ontbreken de pizza's voor de kinderen. Bezorger belde de baas en "er was geen probleem, de rest werd alsnog gebracht." Geen probleem? Jawel! Waarom niet communiceren dat de helft ontbreekt, waarom wist de bezorger dit niet? Waarom moeten wij genoegen nemen met afgekoeld eten voor alles compleet is? Bij telefonisch contact ervaren wij weinig begrip van de eigenaar. Een foutje kan uiteraard gebeuren, maar los het aub volgende keer netjes op! Erg jammer, maar voor ons geen bestelling van de Nijl meer

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima verzorgt , netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza voor prima prijs :-)

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en het eten was goed

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het broodje gezond zag er niet uit als een broodje gezond en was ook zeker geen 4 euro waard. De Turkse pizza's waren erg lekker, maar net iets te pittig!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, prima eten 👍

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza s waren keurig op tijd. Zeer goed gevuld en erg smakelijk. De Nijl..echte aanrader.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en weer een heerlijke pizza shoarma!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was heerlijk

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen saus bij de spareribs en ze waren iets te vet

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, kapsalon ook goed op smaak alleen niet warm

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van spaghetti onvoldoende, weinig tot geen smaak, wisselt erg, ene keer lekker en dan weer niet. Keuze van ander shoarmavlees lijkt al een tijd geleden te zijn gemaakt, minder smaakvol, minder kruiden, voelt wat taaier en minder lekker.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk krokant, goed belegd en op tijd

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer lekker.....Het was alleen wel jammer dat mijn gratis cola er niet bij zat.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, heerlijk op temperatuur, niets op aan te merken.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en netjes geleverd

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en superlekker!

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De bezorging is uiteindelijk niet gekomen terwijl je nog wel kon bestellen en op de website staat dat bezorgen tot 22:45 is. Als ze dan geen nieuwe bestellingen aannemen moeten ze dat duidelijk op de website zetten

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, alleen jammer dat de doos van de pizza ingedeukt was en de gesmolten kaas aan de deksel bleef plakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het is super makkelijk om het af te halen, want het ligt gelijk klaar😃💪. Maar het was héél erg taai en hard en héél weinig vlees dit keer en dat vond ik dan weer heel erg jammer.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet op komen dagen met eten

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed, patat goed gebakken, porties goed en vriendelijke bezorger.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

22:14 bestelling geplaatst maar niets gehad na 23 uur niets meer te bereiken Dus ???

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating